Company/Organization Name: 
School of Automotive Engineering
Contact email: 
koullah@saeautoeng.com
Telephone: 
22210141
Fax: 
22420092
Description/Useful Info: 

Η Eγκεκριμένη Σχολή Μηχανολογίας Αυτοκινήτου SoAE - School of Automotive Engineering, σε Λευκωσία και Λεμεσό, προσφέρει σε νέους την ευκαιρία να φοιτήσουν στην Κύπρο, στη σειρά των μαθημάτων του διπλώματος ‘‘Συντήρηση και Επιδιόρθωση Ελαφρών Μηχανοκινήτων Οχημάτων’’ του City & Guilds of London Institute: “Level 3 Diploma in Light vehicle Maintenance and Repair Principles”.

Η Σχολή προσφέρει την ευκαιρία σε ένα εύρη φάσμα ενδιαφερομένων, να λάβουν μέρος στα προγράμματα μηχανολογίας αυτοκινήτου, κατατάσσοντας τα σε τρεις βασικούς άξονες εκπαίδευσης:

1. Τριετές Δίπλωμα στη Μηχανολογία Αυτοκινήτου: απευθύνεται κυρίως σε νέους και νέες οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή έχουν τελειώσει την στρατιωτική τους θητεία. Δεκτοί επίσης, μπορούν να γίνουν και εκπαιδευόμενοι τεχνικοί οι οποίοι ήδη εργάζονται στην βιομηχανία συντήρησης και επιδιόρθωσης μηχανοκινήτων οχημάτων.

2. Τεχνικά Σεμινάρια Νέας Τεχνολογίας: απευθύνονται στους ήδη υφιστάμενους μηχανικούς αυτοκινήτων όλων των ιδιοκτητών, στο τομέα του τεχνίτη οχημάτων (ηλεκτρολόγους, ισιωτές, βαφείς αυτοκινήτων, βουλκανιζατέρ ελαστικών, ψυκτικούς κ.λπ.). Παράλληλα, μπορούν να συμμετάσχουν και ενδιαφερόμενοι σχετικών κλάδων με το αυτοκίνητο, όπως εκτιμητές ζημιών μηχανοκινήτων οχημάτων, πωλητές εξαρτημάτων, υπεύθυνοι στόλων αυτοκινήτων, στελέχη εταιρειών και τμημάτων, τους οποίους το επάγγελμα σχετίζεται με την χρήση και συντήρηση αυτοκινήτων.

3. Εξειδικευμένα Τεχνικά Σεμινάρια, Αδειοδοτήσεις Τεχνιτών Αυτοκινήτων: απευθύνονται σε υφιστάμενους τεχνίτες οχημάτων ή/και εκπαιδευόμενους μηχανικούς, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν συγκεκριμένες άδειες. Καθώς επίσης, και σε ιδιοκτήτες που έχουν άμεση σχέση με τα διάφορα συστήματα των αυτοκινήτων, όπως για παράδειγμα άδεια διαχείρισης φθοριούχων αερίων για τα συστήματα κλιματισμού στα αυτοκίνητα, ή απόκτηση άδειας επιθεωρητή αυτοκινήτων για καταλληλότητα και χρήση, ΜΟΤ. Επιπλέον, παρέχετε η δυνατότητα στην κατηγορία αυτή των ειδικευμένων σεμιναρίων, να εκπαιδευτούν τεχνικοί για την απόκτηση άδειας εγκεκριμένου τεχνίτη εγκατάστασης συστημάτων υγραερίου LPG στα αυτοκίνητα κ.λπ.

Training/Seminar Title: 
Σύστημα Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΕΠ)
Training/Seminar description: 

Η Σχολή Μηχανολογίας Αυτοκινήτου ''School of Automotive Engineering'' διοργανώνει σεμινάρια για την Προετοιμασία για την Αξιολόγηση και Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων της ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Δυναμικού Κύπρου), στη Μηχανική Οχημάτων Επίπεδο 4. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22210141 ή πατήστε το link πιο κάτω:

http://www.saeautoeng.com/el-gr/%CE%9D%CE%AD%CE%B1/ID/1057

Location:
Total Duration: 
20 Hours
Required Languages: